Alle categorieën

Nieuws

Home > Nieuws

Zomer buitenrijden, waarom zou ik kiezen voor sneldrogende kleding?

Tijd: 2022-07-11 Hits: 45

3-1

Lichaamsbeweging maakt mensen gezond en energiek, vooral tegenwoordig hebben veel mensen de gewoonte om te rennen en 's morgens vroeg op te staan ​​om te rennen of wat te sporten, mensen zullen een veel betere geest van de dag hebben, houden van sporten, mensen geven anderen een heel zonnig gevoel gevoel inderdaad, maar ook zeer elite. Maar wat voor soort kleding moeten we dragen als we sporten? Sneldrogende kleding is misschien een goede keuze.
Sommige mensen vinden dat sneldrogende kleding erg mysterieus is, denkend dat er veel hightech componenten in zitten, in feite zijn de meeste sneldrogende kleding gemaakt van stoffen van chemische vezels, alleen vanwege de verschillende verwerkingstechnologieën. zodat het een verscheidenheid aan magische effecten heeft die gewone kleding niet heeft. Sneldrogende kleding het is niet de zweetabsorptie, maar het zweet zal snel worden overgebracht naar het oppervlak van de kleding, door de luchtcirculatie zal het zweet verdampen, om het doel van sneldrogende, algemene sneldrogende kleding droogsnelheid dan katoen te bereiken stoffen tot 50% sneller.

3-2

De stoffen die worden gebruikt in sneldrogende kleding zijn voornamelijk polyester, maar sommige gebruiken ook milieuvriendelijke vezels zoals soja. Polyester is niet zo absorberend als katoen en linnen. Het grootste kenmerk van polyestervezel is dat het geen water overhevelt na absorptie, maar de verdampingssnelheid verhoogt door het natte gebied te vergroten.
Functionele kenmerken van sneldrogende kleding: veel mensen die sporten, trekken een "comfortabele en ademende" katoenen kleding aan om zich te ontdoen van veel zweet dat zich op het huidoppervlak heeft opgehoopt. Maar in feite kan katoenen kleding alleen zweet absorberen en niet ademend, niet geschikt voor sportkleding. De juiste benadering is om losse en comfortabele, rekbare, ademende en gemakkelijk te zweten sneldrogende kleding te kiezen.
We hebben de functionele effecten van sneldrogende kleding geïntroduceerd, vervolgens introduceren we hoe sneldrogende kleding moet worden gereinigd en voorzorgsmaatregelen.

3-3

Hoe vaak moet ik mijn sneldrogende kleding wassen? Sneldrogende kleding moet na elke training worden gewassen.
Het wordt aanbevolen om de intieme kleding van de dag op dezelfde dag tijdig te vervangen en te wassen om bacteriegroei, zweetvlekken en andere vlekresten te voorkomen. Voordat u de kleding wast, moet u het waslabel in de kleding controleren en ze wassen volgens de voorzorgsmaatregelen en wasmethoden die op het waslabel zijn aangegeven om schade aan de kleding als gevolg van verkeerde wasmethoden te voorkomen.
Hoe sneldrogende kleding beter wassen? Over het algemeen is sneldrogende kleding meer water- en asbestendig. Giet gewoon wat wasmiddel in het water, laat de kleding een half uur weken, wrijf zachtjes, spoel goed uit en gebruik de wasdroger of hang ze gewoon op.
Sneldrogende kledingstof meer polypropyleen, deze stof is gemakkelijk te pillen, hoe vaker het wasverschijnsel duidelijker is, bij het drogen of dicht bij de vuurbron is gemakkelijk te verouderen. Later meer gebruik van polyester in plaats van polypropyleen, zijn eigenschappen zijn niet gemakkelijk te pillen en te verouderen. Beide stoffen in de was, niet krachtig wrijven, machinewas, daarna ook openstaan ​​voor "zachte" spullen.
Sneldrogende kleding wordt geproduceerd volgens de eisen van de buitenomgeving. Over het algemeen kunnen de lente en de zomer sneldrogende kleding dragen, als ze handiger zijn dan de zware bokszak, veel praktischer. Daarom zijn liefhebbers van sport, sporten, fietsen, buitenreizen, sneldrogende kleding een zeer goede keuze.