Alle categorieën

Bedrijfsprofiel

Home > Over ons > Bedrijfsprofiel

Zhejiang Tongyou I&E Co., Ltd.

Zhejiang Tongyou Import & Export Co., Ltd. werd geregistreerd in januari 2018 en is gevestigd in Taozhu Street, Zhuji City, provincie Zhejiang, met een oppervlakte van ongeveer 23,000 vierkante meter en een bebouwde oppervlakte van ongeveer 21,500 vierkante meter.

Het bedrijf handelt voornamelijk in nylon, polyester en andere textielgrondstoffen, evenals een reeks producten zoals dubbele twister, winder, draadondersteuning, schudmachine en diverse textielmachines. We kunnen verschillende specificaties leveren van hoogwaardige grondstoffen en textielapparatuur voor katoenen sokken, kousen, naadloos ondergoed, handschoenen, kleding, enz.

Om de producten van het bedrijf te internationaliseren, hebben Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., Zhejiang Tongyou Machinery Technology Co., Ltd. en Zhejiang Tongyou Chemical Fiber Co., Ltd. in 2018 gezamenlijk Zhejiang Tongyou Import and Export Co. , Ltd., die verantwoordelijk is voor de serie "Flying Tiger" en "Tongyou" producten die in binnen- en buitenland worden verkocht. Het bedrijf hanteert een geavanceerd managementmodel, heeft een sterke technische werking en heeft een compleet systeem gevormd van productonderzoek en -ontwikkeling, productie, verkoop tot after-sales service.

Een van de moederbedrijven, Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in de productie van verschillende textielmachines, zoals twijnmachines, opwindmachines, garenexpanders en strengen. Met meer dan 20 jaar ervaring in productieservice, professionele assemblagelijn voor productieapparatuur, professionele productietechnologie en geschoolde industriële arbeiders. Sinds het product op de markt is gebracht, heeft het unanieme lof gekregen van textiel-, brei-, garen-, druk- en verfbedrijven en andere gerelateerde ondernemingen. We hebben diepgaande strategische co-leasingallianties gesloten met nylon, polyester en andere productieleveranciers en binnenlandse grootschalige fabrikanten van textielmachines en -apparatuur om gezamenlijk het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe producten te bevorderen, en hebben een goede reputatie in de branche.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Sandu Town, Zhuji City, provincie Zhejiang, op slechts 1 km afstand van de hogesnelheidsuitgang en het treinstation, met handig transport en snelle levering. Ningbo Port 1.5 uur, Shanghai Port 2.5 uur, Hangzhou Xiaoshan International Airport 45 minuten, Yiwu International Airport 20 minuten, 2.5 uur naar Shanghai Pudong International Airport.
In de loop der jaren zijn de producten van het bedrijf goed verkocht in Zhejiang, Jiangsu, Guangdong, Shanghai, Fujian en andere grote binnenlandse brei- en textielmarkten, en geëxporteerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en andere landen, en heeft het meerdere kantoren gevestigd in Zuidoost-Azië wordt verantwoordelijk voor de aftersales van het product. Gerelateerde diensten.

We houden ons aan het concept van "eerlijke samenwerking, creëren een win-winsituatie", implementeren het principe van "overleven door kwaliteit, zoeken naar geloofwaardigheid door service" en streven ernaar een eersteklas internationale onderneming op te bouwen!